Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

esport | 06.04.2020

Prohra v eSports premiéře, šlo ale o zkušenosti

Pardubický eSports tým má za sebou svou premiéru a nedělní utkání proti FK Teplice dopadlo podle očekávání. Zkušenější soupeř vyhrál 6:0, ale v několika zápasech naši hráči své soupeře notně potrápili.


Přátelké utkání

 

FK Teplice eSports - FK Pardubice eSports 6:0

 

FK Pardubice nastoupil do utkání v ohlášené sestavě a jako první šel do boje Hufino (David Huf). Jeho soupeřem byla teplická jednička Dalas94, který v prvním utkání ukázal svou převahu a využil zejména vlastností Eusebia, aby zvítězil 4:0. Ve druhém duelu ale Hufino soupeři statečně vzdoroval. Dvakrát Neymarem vyrovnával, ale zkušený Dalas si vedení vzal zpátky. Pardubický hráč si snížením deset minut před koncem utkání vybojoval velmi čestnou prohru 3:4.

 

Jako druhý šel na řadu Reznatheboss (Radek Řezníček) a proti Aubíkovi živil naději na solidní výsledky. Teplický hráč vyhrál po své převaze první poločas 2:0, Reznatheboss se dostal ke snížení hezkou hlavičkou až v 80. minutě. Nakonec ale došlo na porážku 1:3. Odvetný duel začal Aubík ve velkém stylu, v 17. minutě vedl již 3:0 a o výsledku utkání bylo prakticky rozhodnuto. Ve zbytku zápasu pardubický hráč přidal a zejména díky zlepšené hře po změně stran stáhl výsledek na přijatelných 2:4.

 

Pak začala série utkání Escobarbera (Tobias Pitter) pro Mikimu a v prvním duelu byli Pardubáci nejblíže úspěchu. Ve 42. minutě vedl Escobarber 2:0, bohužel Miki do poločasu ještě snížil. Po obrátce teplický hráč otočil skóre na 3:2 a v 92. minutě mohlo přijít vyrovnání, protože Pardubice kopaly penaltu! Jenže gól z ní nepadl a tak si Severočeši připsali další bod. Poslední duel dne byl pak jasnou záležitostí Mikiho, Escobarber inkasoval třikrát i z penalty a duel skončil prohrou 1:7.

 

Celkově tedy pardubický tým ve své premiéře podlehl 0:6, nicméně posbíral celou řadu zkušeností jak na poli herním, tak i organizačním.

 

David „Hufino“ Huf: „Premiéra byla těžká, mám málo zkušeností s online hraním, svůj tým skládám poměrně krátkou dobu, ale druhý zápas, který jsem prohrál 3:4, měl solidní úroveň. Byla to zkušenost, zajímavá motivace, nicméně mojí prioritou zůstává dál reálný fotbal.“

 

Tobias „Escobarber“ Pitter: „První zápas proti Mikimu byl velmi dobrý. Ale ukázalo se, že FIFA je hodně o složení sestavy hráčů. A také o zkušenostech, kterými soupeř utkání otočil. Doufám, že bude ještě další šance za klub nastoupit, mám velké cíle a věřím, že budu získávat pro tým vítězství.“

 

Výsledky utkání: 4:0, 4:3, 3:1, 4:2, 3:2, 7:1

Teplice: Dalas94, Aubík, Miki

Pardubice: Hufino, Rezatheboss, Escobarber

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 06.04.2020 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více