Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

ČFL | 17.11.2019

V posledním podzimním zápase těsná prohra rezervy

V posledním letošním kolem ČFL skupiny B zajížděla pardubická rezerva na umělou trávu do Uhříněvsi, kde se v nedělním dopoledni utkala s béčkem pražských Bohemians. O konečném výsledku rozhodla jedna povedená standardka domácích. Pardubičtí tak museli přijmout již čtvrtou prohru v řadě.


15. kolo ČFL

 

Bohemians Praha 1905 B - FK Pardubice B 1:0 (1:0)

 

První šanci měli domácí, když se po přímém kopu ve 13. minutě hlavou netrefil Osmančík. Poté ve 21. minutě po rohovém kopu Leeho se hlavou mílil hostující Kepl, když zakončil těsně vedle pravé tyče domácí branky. Hned následně po rohovém kopu domácího Buneše se prudkou hlavičkou prosadil Köstl - 1:0. Domácí mohli zvýšit ve 28. minutě, kdy se k penaltě postavil domácí Buneš, ale gólman Hrnčíř penaltu vyrazil. Ve 35. minutě se dostali do šance i hosté, po průniku Sokola minul Kepl a Lee si též nevedl lépe. Po několika šancích na obou stranách skončil poločas 1:0.
Druhý poločas spíše sedl domácím, kteří měli více šancí na skórovani, ale výborně chytající gólman Hrnčíř udržel šance hostů až do konce. A to se málem povedlo, když se po standardce Mužíka hlavou na zadní tyči prosadil Zukal! Bohužel pro údajný ofsajd gól uznán nebyl...
 
Fakta - branka: 23. Köstl. ŽK: 0:2. Rozhodčí: Tupý z ČB (Benedikt, Vrchota). Delegát: Rauch z Nýřan. Diváků: 60.
 
Sestavy - BOHEMIANS B: Kouba - Václavík, Köstl, Bederka, Vondra - Buneš, Farkaš - Vrána (80. Vala D.), Le Tuan (87. Zeman), Nátr - Osmančík (68. Ogiomade).
FK PCE BHrnčíř - Rambousek, Zukal, Zelenka, Sláma - Kovář, Mužík - Lee (65. Pavlas), R. Řezníček (76. Park), Sokol - Kepl (38. Outrata).
 

Kamil Řezníček, trenér Pardubice B : " Vyrovnané utkání rozhodla jedna standardní situace, kterou jsme trestuhodně nepokryli. Při šancích Bohemky nás podržel Hrnčíř a nám naopak do úspěšného dotažení brankových příležitostí chyběl kousek štestí nebo větší důraz. V samotném závěru se nám podařilo vstřelit branku, ale ta nám nebyla pro ofsajd uznána. Utkání by spíše slušela remíza. "


(Autor: FK Pardubice - Lukáš Ouředník | Datum: 17.11.2019 | Zdroj fotky: redakce FK )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více