Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-15 | 20.09.2019

Starší žákyně přivezly tři body z Braníku

Starší žákyně si v druhém kole poradily s pražským Braníkem. V neděli je čeká v domácím zápase letos neoblíbený soupeř pardubických dívčích mužstev, Slavia Praha.


2. kolo 1. ligy starších žákyň

 

ABC Braník WU15 - FK Pardubice WU15 1:4 (1:2)

 

Branka: Hlaváčová, Koblížková, Mikulecká, vlastní

Sestava: Melounová, Mandelíková, Chlupáčová, Friedrichová, Jedličková,

               Nechvílová, Burešová, Koblížková, Plevová, Ledvinková, Krejčí

 

Střídaly:  Hlaváčová, Zikmundová, Bělíková, Vojáčková, Kadlecová,

               Brožová

Trenéři: Martin Macháček, Martin Nekvinda

 

Hodnocení:

V neděli 8.9. jsme sehráli druhé mistrovské utkání na hřišti ABC Braník.

Do zápasu jsme nevstoupili nejšťastněji a už v 1.minutě jsme mohli po hrubé chybě v obraně prohrávat, ale domácí hráčka z malého vápna trefila Agátu Chlupáčovou stojící na brankové čáře. Prvních 5 minut patřilo domácím. K prvnímu vážnějšímu zakončení jsme se dostali v 7.minutě, když Nikča Ledvinková z hranice velkého vápna těsně minula spojnici domácí branky. O minutu později dostala více prostoru na hranici penalty Týna Burešová, ale její střela šla nad. V 16.minutě se radovali domácí. Opět po zbytečné chybě v obraně se míč dostal ve vápně ke Krejčové a ta poslala domácí do vedení - 1:0. Obdržená branka nás probudila a hra se postupem času přemístila na polovinu domácích. Vyrovnání viselo ve vzduchu, ale naše střely likvidovala výborná golmanka, nebo jsme byli nepřesní. Až ve 25.min jsme se dočkali zaslouženého vyrovnání. Týna Mikulecká našla z levé strany před brankou Verču Hlaváčovou, která umístěnou střelou k tyči rozvlnila síť domácí branky - 1:1. Do konce poločasu jsme stihli dát ještě jednu branku. Ve 38.min Maruška Koblížková, sice nadvakrát, zařídila hubené poločasové vedení - 1:2.

V úvodu druhého poločasu jsme opět zaspali a přenechali jsme aktivitu domácím. Mnoho zmatků a nedorozumnění před a ve vlastním pokutovém území nám připravily horké chvíle, po kterých musela i několikrát zasahovat v brance Eliška Melounová. Po rozpačité desetiminutovce jsme se konečně dostali ke slovu také my. V 52.min střela Nikči Ledvinkové minula pravou tyč domácí branky. V 56.min po pěkné kombinační akci na levé straně našla Nikča Ledvinková na zadní tyči Máju Zikmundovou, ale v náběhu trefila pouze domácí brankařku. V 62.min akce jako přes kopírák, tentokrát z druhé strany, znamenala navýšení našeho vedení. Mája Zikmundová našla přihrávkou do pokutového území Týnu Mikuleckou a její střela potřetí rozvlnila domácí síť - 1:3. O dvě minuty později nastřelila Verča Hlaváčová břevno. V 67.min se opět po křídelní rychlé akci měnilo skore znovu. Z levé strany si centrovaný míč Týnou Mikuleckou nešťastně srazila domácí hráčka do vlastní branky - 1:4. Tři minuty před koncem chybělo Verči Hlaváčové přesné zakončení samostatné akce. Její střela našla pouze náruč padající golmanky. Z Prahy jsme si tak odvezli 3 body za vítězství 1:4. Až na ty nepovedené začátky obou poločasů, jsme odehráli slušné utkání a k vidění byly pěkné kombinace. Škoda jen neproměněných šancí, kterých bylo v tomto zápase víc než dost. 

Děkujeme rodičům za velkou diváckou podporu.

 


(Autor: Martin Macháček | Datum: 20.09.2019 | Zdroj fotky: )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více