Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 16.04.2019

Nechceme se z Brna vracet s prázdnou, říká trenér Novotný

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA pokračuje rychlým tempem a již ve středu nastoupí pardubický tým k dalšímu utkání. Vyrazí za ním do Brna, kde se od 18:00 hod. střetne s domácí Zbrojovkou. Domácí klub, který loni sestoupil z nejvyšší soutěže, bude těžkým protivníkem!


Pardubický tým se od začátku týdne připravuje na Vinici a ve středu by rád navázal na víkendový tříbodový zisk. „Sobotní domácí utkání se Žižkovem pro nás bylo důležité z toho pohledu, že jsme ho proti houževnatému soupeři vyloženě ubojovali,“ vysvětluje trenér Jaroslav Novotný. „To vždycky tým nakopne.“  

 

Pardubáky čekají v dalších týdnech dva důležité zápasy na venkovních hřištích. Ve středu jede do Brna a po domácím souboji s Prostějovem se za necelé dva týdny představí v Ústí nad Labem. „Tyto dva venkovní duely budou důležité a měli bychom bodovat, pokud se chceme udržet v horních patrech tabulky,“ vysvětluje Novotný. Zároveň dodává, že ani blížící se sobotní domácí souboj s Prostějovem tým nepodceňuje.  

 

O tom, že Zbrojovka je kvalitní soupeř, nikdo v pardubické kabině nepochybuje. „Určitě máme před sebou kvalitního soupeře. Je vidět, že Brno baží po tom, aby se do 1. ligy vrátilo,“ říká pardubický trenér. „Snad poprvé v sezóně se Zbrojovka dostala na dostřel míst, na kterých bude moci o postup bojovat, bude chtít si ještě vylepšit pozici. Ale uspět chceme i my, nechceme se vracet s prázdnou.

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 16.04.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více