Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-13 | 27.03.2019

Hlaváčová čtyřmi góly rozhodla o výhře nad Duklou

V dalším ligovém utkání se pardubické mladší žákyně dokázaly vypořádat s pražskou Duklou a v neděli ji v Ohrazenicích porazily 4:2. V tabulce si tak nadále drží na druhé pozici slibný náskok před Slavií.


FK Pardubice - FK Dukla Praha 4:2 (2:1)


Branky: Hlaváčová 4
Sestava: Mandelíková - Jedličková, Dytrtová, Lacinová, Vojáčková, Bělíková, Hlaváčová, Štiková, Hladová, Kozáková, Hubáčková, Sisková, Borovičková, Slavíková, Suská, Kolářová
Trenéři: Bidlo a Černá

 

Hodnocení:

Před utkáním jsem holky v kabině upozornil, že nás čeká velmi náročné utkání, jak fyzicky tak i psychicky. Dukla má spoustu urostlých hráček a ty se špatně brání. Dokáží využít výškové převahy a fyzických předností. To, co jsem očekával, se také potvrdilo.

 

Od první minuty začal boj o každý míč. Z tohoto důvodu jsem nominoval na utkání větší počet našich hráček, aby rozložily síly. Nakonec se tato taktika vyplatila a v druhém poločase jsme soupeře přetlačili, Duklu porazili a připsali si důležité body do tabulky. V utkání se také ukázalo, že některé hráčky na ligové boje ještě nemají a musí na mnoha věcech ještě zapracovat.

 

Měli jsme pro toto utkání k dispozici, také hráčky starší přípravky a některé aspoň na chvíli naskočily do utkání a mají tak za sebou ligovou premiéru. Bohužel jsme jim nemohli dát v utkání více prostoru, souboj s Duklou byl dlouhou dobu vyrovnaný.

 

Tento týden začíná okresní přebor žáků a žákyň a hráčky, které v lize nenastoupily, se mohou poprat o nominaci na další ligové utkání proti Slavii Praha.


(Autor: FK Pardubice | Datum: 27.03.2019 | Zdroj fotky: )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více