Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-13 | 14.03.2019

Mladší žákyně v boji o čelo tabulky prohrály

Těsnou prohru 1:2 si z hlavního města odvezly pardubické mladší žákyně. Domácí Sparta si tak udržela postavení v čele tabulky.


Sparta Praha - FK Pardubice 2:1 (1:1)

 

Branky: 2. vlastní (Vojáčková), 48. Jakubů - 13. Hlaváčová

Sestava: Melounová - Mandelíková, Jedličková, Hlaváčová, Hladová, Bělíková, Borovičková, Hubáčková, Kadlecová, Lacinová, Suská, Vojáčková, Dytrtová.

Trenér: Bidlo.

 

Hodnocení: Dnešnímu utkání nepřálo počasí. Za neustálého deště nám vázla kombinace. Ve druhé minutě si po přízemním centru naše hráčka nechtěně tečovala míč do vlastní branky.

 

Tento moment nás nesrazil, naopak, začalo se nám více dařit a dostávali jsme soupeře pod větší tlak. Z něj také vyplynula naše branková příležitost, kdy jsme ve středu hřiště vybojovali míč a naše hrotová hráčka po vyhraném souboji jedna na jednu podél vybíhající brankařky poslala míč do sítě. Do konce prvního poločasu se hra většinou odehrávala ve středu hřiště. Střely byly většinou ze střední vzdálenosti a brankářky je s přehledem sbíraly.

 

Druhý poločas začal opatrně z obou stran. Hra byla vyrovnaná a bylo vidět, že nikdo nechce udělat zbytečnou chybu. Kaňkou utkání bylo zranění domácí brankářky po nezaviněném střetu o míč s naší hrotovou hráčkou. Bohužel tento střet skončil zraněním (kotníku) a sparťanská hráčka putovala do nemocnice. Hra byla na několik minut přerušena a oba týmy vypadly z tempa.

 

Chvíli trvalo, než se hra urovnala, a poté přišel okamžik, ze kterého jsme inkasovali druhou branku. Míč již byl za postranní čarou od hráčky Sparty. Rozhodčí správně ukazoval aut pro Pardubice, ale míč hodily do hřiště hráčky Sparty. Rozhodčí na to nereagoval a neodpískal, aby hráčky Sparty upozornil. Naše hráčky byly tímto verdiktem rozhodčího rozhozené a nekoncentrované, nepokryly si hráčku Sparty před naší brankou a ta střelou k pravé tyči překlopila skóre na stranu Sparty.

 

Tento okamžik nás srazil dolů a do konce utkání jsme přes veškerou snahu naráželi na sformovanou obranu Sparty, která nás už do konce utkání do vážnější šance nepustila.

 

Děkujeme rodičům, kteří nás po celé utkání povzbuzovali a drželi nám palce. Některé okolnosti a štěstí se bohužel v tomto utkání postavili proti nám. Hráčkám děkuji za bojovnost a i přes prohru, jsem byl s naší hrou celkem spokojen.


(Autor: FK Pardubice | Datum: 14.03.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více