Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Divize | 17.11.2018

Jasná výhra béčka v derniéře podzimu

V posledním utkání podzimní části přivítala pardubická rezerva Pod Vinicí poslední celek tabulky z Turnova. Vzhledem k reprezentační přestávce mohli domácí využít služeb mnoha hráčů z A týmu. O osudu utkání hodně napověděl povedený úvod, když už v 15. minutě bylo skóre 2:0 a to naznačilo, jakým směrem se bude souboj ubírat.


15. kolo

 
FK Pardubice B - FK Turnov 4:0 (2:0)
 

První gól padl již v 9. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Klíma - 1:0. V 11. minutě trefil Kašiar tyč turnovské branky. V 15. minutě byl na konci kombinační akce Sokol - 2:0. Ve 29. minutě po další pěkné akci orazítkoval tyč pro změnu Mužík a o šest minut později zakončoval Huf a i on trefil již třetí tyč turnovské branky… Do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

 

Domácí převaha pokračovala i ve druhé půli, ale kolik šancí hráči naší rezervy neproměnili, bylo až neuvěřitelné. Největší z těch, které doslova volaly po gólu, měli na nohách dvakrát Mužík, dále Tischler, Huf a Šafařík. Mezitím se po akci na levé straně trefil v 68. minutě přesně Čmelík a zvýšil na 3:0. Poslední slovo pak měl v poslední minutě po rohu hlavou opět Klíma, který tak uzavřel skóre pro hosty na milosrdných 4:0.

 

Pardubická rezerva tak skončila po podzimní části na pěkném 5. místě se ziskem slušných 27 bodů, při skóre 22:13.

 

Kamil Řezníček (trenér FK Pardubice B): "Do utkání jsme měli dobrý vstup, byli jsme aktivní a povedlo se nám vstřelit dvě branky. Dále jsme se tlačili do zakončení a po pěkných kombinačních akcích jsme trefovali pouze tyče. Poločasové skóre mohlo být daleko vyšší v náš prospěch. Druhý poločas se odehrával v duchu toho prvního. Soupeře jsme zatlačili, vypracovávali jsme si další šance, ale v zakončení jsme se trochu trápili, přesto jsme přidali další dvě branky a utkání dovedli do vítězného konce. Naše vítězství je naprosto zasloužené, kluci utkání odmakali a přítomné diváky pobavili pohlednou hrou.

 
Fakta - branky: 9. a 90. Klíma, 15. Sokol, 68. Čmelík. ŽK: 2:2. Rozhodčí: Hlaváček (Gunitš, Kvaček). Delegát: Židík z Opočna. Diváků: 60.
 
Sestavy - FK PCE B: Šmíd - Zukal, Klíma, Kopřiva, Čmelík - Mužík (75. Jarosz), Tischler (79. Kühnel), Solil, Sokol (88. Bureš) - Huf, Kašiar (64. Šafařík).
TURNOV: Králíček - Tvrdý (88. Toman), Šimek, Kordík, Beníšek - Syrovátka (78. Mach), Hodač, Dlouhý (64. Papoušek), Havel (80. Němec) - Horák, Krejčík.
 
 


(Autor: FK Pardubice - Lukáš Ouředník | Datum: 17.11.2018 | Zdroj fotky: redakce FK )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více