Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 15.09.2018

Černý o pauze: Makali jsme. Na Žižkově to chceme předvést

Pardubický deník - Na jaře si z hlavního města odváželi tři body po výhře 1:0. Po necelých pěti měsících míří fotbalisté Pardubic na stadion Viktorie Žižkov znovu. Právě zde nastoupí k utkání 8. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, které se hraje v neděli v 10.15 hodin.


„Bude super, pokud to zopakujeme. Rozhodně tam jedeme zvítězit, tomu budeme mít přizpůsobenou taktiku,“ uvedl pardubický útočník Pavel Černý, jehož gól jarní duel rozhodl.

 

Minulý víkend měla druholigová soutěž vzhledem k reprezentační přestávce volno. Někteří hráči měli prostor pro doléčení šrámů po sérii ligových a pohárových zápasů. A nejen to.

 

„Dá se říct, že náplní tréninků jsme pokračovali dalším anglickým týdnem. Trenér nás vůbec nešetřil, makali jsme. Teď už máme zase klasický předzápasový režim a cítíme se fyzicky výborně. V neděli to budeme chtít předvést,“ popsal pardubický kanonýr Černý uplynulé období.

 

V současnosti třináctý tým tabulky Žižkov přebral v létě mladý trenér Petr Mikolanda, kterého následovali v rámci hostování i další hráči Slavie. Tím posledním byl rakouský talent Jonas Auer.

 

„Žižkov nemá ustálenou sestavu, pořád jim tam rotuje dost hráčů. Víme, na koho si dát pozor, trenéři nám k tomu ještě něco řeknou. Nebudeme se dívat tolik na Žižkov, ale spíše na to, abychom předvedli naši hru a diktovali tempo,“ dodal Černý před nedělním zápasem.


(Autor: Tomáš Rais, Pardubický deník | Datum: 15.09.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více