Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Pohár | 21.08.2018

Dnes na pohár do Lanškrouna, hraje se v 18:00 hod.

Jen tři dny po vítězném derby čeká na pardubický tým další "ostrý" zápas. V úterý odpoledne zajíždí pardubické "áčko" do Lanškrouna, kde ho v utkání 1. kola MOL cupu čeká domácí celek.


Duel proti Lanškrounu začne v úterý v netradičním čase, v 18:00 hod. a pardubický druholigový celek v něm bude favoritem. Domácí jsou účastníkem krajského přeboru, v dosud odehraných dvou kolech nepoznali hořkost porážky a po penaltové výhře v úvodním kole brali o víkendu tři body za vítězství 1:0 v Chocni, které si zajistili Vaníčkovým gólem. Ten padl čtvrt hodiny před koncem.

 

Pardubický tým k utkání vyráží tři hodiny před jeho výkopem a jede na půdu soupeře s jasným cílem - vybojovat postup do další fáze MOL cupu. Zcela jistě dojde ke změnám v sestavě proti sobotnímu druholigovému utkání, přesto je výhra jasným cílem pro pardubický celek. 

 

V pátek bylo rozlosováno 2. kolo pohárové soutěže a tak již víme, jaký protivník čeká na vítěze úterního utkání. Kdo zvítězí, střetne se s SK Benátky nad Jizerou, což je účastník Fortuna divize C. Pokud uspěje náš celek, pojede na trávník soupeře. 

 

Průběh dnešního utkání v Lanškrouně bude možné sledovat v textovém přenosu na serveru Onlajny.com (přenos utkání zde), v jaké kvalitě se ale podaří domácím přenos realizovat, zatím netušíme. Proto doporučujeme sledovat také náš facebookový profil!

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 21.08.2018 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více