Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 26.07.2018

Vojtěch Čmelík přestoupil ze Sparty do Pardubic!

Zatím poslední otazník nad posílením týmu se podařilo vyřešit ve čtvrtek odpoledne. Po vyjednáváních s pražskou Spartou i samotným hráčem přichází do pardubického týmu Vojtěch Čmelík, na východě Čech podepsal smlouvu do června 2020.


"Jsme rádi, že se jednání podařilo dotáhnout do konce," byl potěšený sportovní manažer FK Pardubice Vít Zavřel. "Vojta zvýší konkurenci na levé straně, je využitelný na krajním obránci i ve středové řadě. Je to rychlostní typ, šikovný hráč do kombinace a jsme rádi, že se nám ho podařilo získat."

 

Vojtěch Čmelík začínal s fotbalem v pražském týmu FC Háje Jižní Město, pokračoval v AFK Podolí, ale v devíti letech, si ho vyhlédla pražská Sparta. V jejím dresu prošel mládežnickými kategoriemi, kde nastupoval mj. v UEFA Youth League.

 

Fotbalistovi, který odehrál 44 utkání v mládežnických reprezentacích, transfer zvedl náladu.  „Jsem hrozně rád, že po dlouhé době a komplikacích, které s tím souvisely, se vše dotáhlo do úspěšného konce,“ vysvětluje 21letý hráč, který kvůli jednámí mezi kluby změškal úvodní utkání proti Vítkovicím. „Teď se už mohu soustředit jen na fotbal a neřešit věci, které se v posledních dnech řešit museli.“

 

Teď už se Vojtěch Čmelík může chystat na premiéru v pardubickém dresu. „Jsem natěšený na první velkou výzvu, která mě čeká po odchodu ze Sparty,“ uvědomuje si. „Doufám, že pomohu týmu, který teď šlape výborně. Jsem rad, že budu připravený naskočit do zítřejšího zápasu, který nás čeká v Jihlavě.“

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 26.07.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více