Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 02.07.2018

V úterý v Lázních Bohdaneč proti ligové Dukle!

Pokud jste zmeškali naše sobotní přípravné utkání proti Ružomberoku, máte v úterý šanci to napravit a sledovat naše hráče v přípravném utkání. A jméno soupeře se vám bude líbit, do Lázní Bohdaneč za námi přijede prvoligová Dukla Praha!


dukla

 

 

S pražskou Duklou  jsme se v posledních letech střeli třikrát, přičemž poslední měření sil proběhlo před rokem a půl na „umělce“ v Ohrazenicích, kde klub se slavnou minulostí zvítězil 1:0. Tentokrát se bude hrát v úterý 3.7.2018 na stadionu v Lázních Bohdaneč, kde proti sobě týmy nastoupí od 16:30 hod. Vstupné na toto utkání je 30 Kč, přičemž se role pořadatelů opět ujme klub SK Lázně Bohdaneč.

 

Pražská Dukla sehrála první letní přípravný duel proti Vlašimi a druholigistu porazila 4:1. O víkendu se pražský tým představil na turnaji v Žirovnici, kde nejprve porazil reprezentaci Bahrajnu 2:0 a poté stejným skóre zdolal Vysočinu Jihlava. Trenér Pavel Drsek během turnaje protočil dvě jedenáctky, každá odehrála jeden zápas. Přípravou tedy zatím Dukla prochází vítězně.

 

Pardubická lavička je před úterním zápasem bez absencí. „Všichni hráči jsou zdravotně v pořádku, což je pochopitelně dobře, protože mistrovská utkání se blíží,“ připomíná trenér Jiří Krejčí jeden důležitý fakt. Vždyť otevírací mistrovské utkání nové sezóny proti Vítkovicím proběhne na Vinici od soboty za dva týdny!

 

„Dukla je kvalitní protivník, takže do úvodu utkání nasadíme zkušenější hráče. A to i z toho důvodu, že první ostré utkání je na dohled,“ říká pardubický trenér. „Přesto dáme v průběhu 90 minut šanci mladým hráčům a počítáme s tím, že v ofenzivě dostane prostor Roman Kašiar, který v sobotu odpočíval.“  

 

 

Úterní duel proti pražské Dukle není pro pardubický A-tým jediný v tomto týdnu. V sobotu 7.7.2018 se od 10:30 hod. představíme na stadionu FK Přelouč v souboji proti Viktorii Žižkov.

 

 fr


(Autor: FK Pardubice | Datum: 02.07.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více