Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 29.06.2018

V sobotu v Lázních Bohdaneč proti slovenskému Ružomberoku

Sobotní přípravu FK Pardubice si nenechte ujít. Od 11:00 hod. hostíme v Lázních Bohdaneč účastníka slovenské nejvyšší soutěže MFK Ružomberok. Dobrou pozvánkou může být připomenutí jména trenéra soupeře. Je jím David Holoubek, který v české nejvyšší soutěži vedl Spartu i Slovan Liberec.


banner

 

Proti svk slovenskému MFK Ružomberok nastoupíme poprvé a při té příležitosti využijeme pohostinnost stadionu v Lázních Bohdaneč. Hrát se bude v sobotu 30.6.2018 od 11:00 hod. a připomínáme, že o tři dny později na témře místě prověří formu našich hráčů Dukla Praha (úterý 3.7., 16:30 hod.). Vstupné na zápas je 30 korun a jeho výtěžek jde ve prospěch domácího klubu, který se ujal role pořadatele zápasu.

 

Naši sobotní hosté skončili v minulém ročníku ligové soutěže na 6. místě a v nové sezóně by tým rád zamířil výš. Vedení klubu angažovalo trenérskou dvojici David Holoubek - Jiří Jarošík a ti od pondělí připravují hráče na soustředění v Nymburku. Ze Středních Čech Ružomberok vyráží za přípravnými zápasy. Ve středu remizoval s pražskou Spartou 0:0, v sobotu přijede do Bohdanče a v úterý se střetnou se Sigmou Olomouc.

 

Nejlepší rok v historii klubu Ružomberok nezmiňujeme náhodou. Psal se letopočet 2006 a klub zvítězil jak ve slovenské lize, tak i v domácím poháru. A jedním z hráčů, kteří se aktivně podíleli na zisku obou trofejí byl Pardubák Jiří Pospíšil, do minulého roku dlouholetý asistent trenéra FK Pardubice!

 

FK Pardubice se pokusí v sobotním utkání proti těžkému soupeři odčinit středeční zaváhání v přípravě proti juniorce Slovanu Liberec, které podlehl 1:2. Pardubický tým na rozdíl od středy vyběhne na trávník v plné sestavě a věříme, že i vy ho přijdete v sobotu před polednem podpořit!

 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 29.06.2018 | Zdroj fotky: David Klier )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více