Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 20.06.2018

Pardubice zahájily přípravu, na testy dorazili zatím dva hráči

Bez Jana Řezníčka, který polyká tréninkové dávky s Opavou, ale s dvěma avizovanými novými tvářemi, začal třetí tým minulé sezóny Fortuna národní ligy přípravu na příští měsíce. Zpestřením je účast Jiřího Skaláka, hráče anglického Brightonu, který využil pohostinnost pardubického klubu a absolvuje s ním čtyři tréninky.


fw

 

Odchod Jana Řezníčka není pochopitelně jediným zúžením složení pardubické kabiny. Hostování skončilo Tomáši Čelůstkovi a Danielu Novákovi, na druhou stranu Radek Látal a Lukáš Kühnel, kteří byli v FK Pardubice na hostování už v předchozím období, s týmem znovu nastoupili do přípravy.

 

Na Vinici ve středu ráno dorazili také Filip Blecha (Bohemians) a Vojtěch Čmelík (Sparta), kteří jsou v Pardubicích na testech. Hostem několika prvních tréninků je hráč anglického Brightonu Jiří Skalák a kolemjdoucí diváky na první pohled překvapil široký pětičlenný „tým“ brankářů – Milan Knobloch, Štěpán Hrnčíř, Nicolas Šmíd, Jiří Letáček a Marek Jech. Pod taktovkou trenérského dua Jaroslav Novotný - Jiří Krejčí se připravovalo i několik exdorostenců, ti ovšem nejsou v kádru nováčky, absolvovali s týmem i podstatnou část jara.

 

Pro počátek přípravy se počítá s několika hráči tmavé pleti, ti ovšem dorazí do Pardubic  průběhu příštích dnů. Na zahájení přípravy se přišli podívat i dva hráči, pracující s individuálním plánem po dlouhodobém zranění – Filip Kopřiva a Dominik Fusek.

 

První trénink nebyl pro hráče procházkou růžovým sadem, trénovalo se 100 minut za velkého vedra, ale všichni pochopitelně úvodní setkání zvládli. První herní prověrka čeká pardubickou sestavu v sobotu v Bedřichově u Jihlavy, kde se od 11:00 hod. střetnou s týmem FC Vysočina, který před několika týdny opustit nejvyšší soutěž.

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 20.06.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více