Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 18.06.2018

Na testy přichází z pražské Sparty Vojtěch Čmelík

Další nová tvář se objeví na středečním prvním tréninku FK Pardubice. Začátek přípravy si na východočeském trávníku vyzkouší hráč pražské Sparty Vojtěch Čmelík. Na jaře působil ve Viktorii Žižkov, ale respekt budí zejména jeho sbírka startů v mládežnických reprezentacích.


 

Vojtěch Čmelík (21 let) začínal s fotbalem v pražském klubu FC Háje, později bojoval ve Slavoji Podolí, ale velmi záhy, v devíti letech, si ho vyhlédla pražská Sparta. V jejím dresu prošel mládežnickými kategoriemi, kde nastupoval mj. v UEFA Youth League. Defenzivní hráč odehrál celkem 44 utkání v mládežnických reprezentacích, od U-16 po U-19. Po opuštění mládežnických kategorií nastupoval ve sparťanské juniorce, letošní jaro strávil na stadionu pod žižkovskou věží.

 

Od středečního dopoledne se tedy bude prát o svou šanci ve třetím týmu druhé ligy. „Je to pro mne příležitost se ukázat, případně se probojovat do týmu, který se v posledních sezónách umisťuje v horní polovině druholigové tabulky,“ říká Vojtěch Čmelík před nástupem do přípravy. „Ve skončené sezóně měly Pardubice nejmíň obdržených gólů v soutěži, což svědčí o kvalitě defenzivy celého týmu. Navíc je pro mě motivující, že jde o tradiční klub, který má před každou sezónou vysoké ambice.“

 

Příprava FK Pardubice odstartuje ve středu 20. června, už v sobotu čeká na hráče první herní prověrka, ve které proběhne na trávníku exligové Jihlavy.

 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 18.06.2018 | Zdroj fotky: Svatopluk Samler )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více