Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 14.06.2018

Jan Řezníček opouští Pardubice, přestupuje do SFC Opava!

Jeden z klenotů pardubické sestavy Jan Řezníček bude v příští sezóně oblékat dres nováčka nejvyšší soutěže, opavského SFC! Záložník, který nastoupil do všech utkání v úspěšné minulé sezóně, zahájil ve čtvrtek přípravu v novém působišti.


 

Pardubický tým se tak loučí s odchovancem, který toho pro tým hodně vykonal. „Pro Honzu je to další krok v kariéře,“ vysvětluje sportovní manažer FK Pardubice Vít Zavřel. „Velmi si cením zejména jeho slov o přání se do Pardubic ještě někdy v roli hráče vrátit. A potěšilo i to, že věří v návrat do první ligy, na zrekonstruovaný Letní stadion.“

 

Na sociálních sítích jste možná zaznamenali, že populární „Řezňa“ ve čtvrtek odjel do Slezska na první trénink. „Nějaké náznaky o zájmu Opavy jsem měl už v závěru soutěže, ale jednání začala až po skončení sezóny. Čekal jsem, jak se vše bude vyvíjet, a myslím, že to probíhalo celkem v klidu,“ okomentoval 25 letý středopolař svůj přestup.

 

Pardubice se tedy loučí s Janem Řezníčkem, jedním ze svých odchovanců, který míří do klubu nejvyšší soutěže. Honzovi za vše vykonané v klubu děkujeme a držíme mu i dál palce. O tom na co ze své dosavadní kariéry nejvíc vzpomíná, zda už mluvil s trenérem Skuhravým, nebo jak se těší na setkání s Joelem Kayambou, na tato témata vám s Honzou Řezníčkem přineseme dnes večer na našem webu rozhovor!

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 14.06.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více