Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 12.06.2018

Novinka v přípravě: Pardubice proti Davidu Holoubkovi!

Včera jsme informovali o tom, že program přípravných utkání pro vás budeme co nejrychleji upřesňovat a slib plníme. A věříme, že nejnovější informace vás zaujme. Známe totiž jméno protivníka, se kterým si prověříme formu na sklonku června!


Ve včerejším programu přípravných utkání (v aktualizované podobě zde) jsme měli dva otazníky u jmen soupeřů, jeden však již zmizel. Jednání obou klubů byla dotažena a tak v sobotu 30. června 2018 nastoupí FK Pardubice od 11:00 hod. proti svk slovenskému klubu MFK Ružomberok! Utkání se odehraje na útulném stadionu v Lázních Bohdaneč

 

Ružomberok si zajede do cze Čech k několika přípravným zápasům a než nastoupí proti FK Pardubice, čekají ho souboje s Baníkem a pražskou Spartou. Se slovenským týmem do Lázní Bohdaneč přijede také jeho nový trenér David Holoubek, který v české lize vedl Spartu a Liberec. Jeho asistentem je bývalý reprezentant Jiří Jarošík.

 

Čím je MFK Ružomberok historicky zajímavý pro pardubický fotbal? Jeho dres oblékal v letech 2004 - 2007 Jiří Pospíšil, do minulé sezóny asistent trenéra Krejčího a v klubovém dresu si dokonce zahrál v evropských pohárech.

 

Stadion v Lázních Bohdaneč, a s ním i naši fanoušci, se může těšit na dvě zajímavá utkání. Kromě přípravného souboje s 6. týmem minulého ročníku slovenské ligy se na tamním trávníku představí i Dukla Praha (úterý 3.7.2018, 16:30 hod.).

 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 12.06.2018 | Zdroj fotky: mfkruzomberok.sk )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více