Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 30.05.2018

Dětský den s FK Pardubice se vydařil!

V pátek 25. května pořádal pardubický klub Dětský den, kterým zpestřil odpoledne několika stovkám dětí. Ano, tak velký zájem byl o naši akci, které pomohlo i krásné počasí a lákavá byla také možnost navštívit navazující utkání domácího klubu proti pražské Olympii.


Dětský den s FK Pardubice trval několik hodin, prakticky celé odpoledne a už nikdo nespočítá, kolik mladých návštěvníků našeho areálu potěšil. Byla připravena řada atrakcí a pochopitelně i cen. Občerstvení bylo samozřejmostí. Odměnou pořadatelům byly rozesmáté dětské tváře, ti nejmenší odcházeli z travnaté plochy opravdu nadšení, třeba i proto, že alespoň na chvilku mezi ně zavítali někteří hráči našeho A-týmu.

 

Na tomto místě je třeba poděkovat partnerům, bez kterých se podobná akce neobejde. O hudbu a nápoje, se postaral pardubický Maybe bar a výtěžek z jeho skvělých drinků patřil Dětskému domovu Pardubice. Slečny ze společnosti McDonalds se o děti staraly ve výtvarném koutku, kde byly k dispozici balónky a proběhlo „nezbytné“ malování na obličej.  

  

Velké poděkování patří Elektrárně Opatovice, která Dětský den s FK Pardubice již poněkolikáté finančně podpořila. Díky Městskému obvodu Pardubice V. se mohly děti vydovádět na nafukovacím hradu a rozhodně nešlo přehlédnout dvě atrakce, které nám poskytly partnerské sportovní kluby. Šlo o nafukovací hřiště na minibasket od BK JIP Pardubice a stanoviště klubu Stallions Pardubice, kde si po celé odpoledne mohl kdokoliv vyzkoušet, jestli by nestálo za to přesedlat na americký fotbal.

 

Děti se mohly napájet limonádou od Pivovaru Pernštejn, potěšily je poukázky od Aquacetra Pardubice a ukázku zde měla jak Policie ČR, tak i pardubická Městská policie. A ceny do série soutěží pochopitelně připravil i fotbalový klub; komplety hráčských kartiček našeho A-týmu šly opravdu na dračku…

 

A kdo se o zajištění akce staral? Možná jste mezi pořadateli poznali hráče našeho žákovského týmu U-13 a jejich trenéry Miroslava Jirku a Patrika Cincibucha. Jim především patří obrovské poděkování za to, že Dětský den s FK Pardubice proběhl nejen bez problémů, ale také ve skvělé a kamarádské atmosféře!
 
 
 dv
 
 s
 
 da
 s
 gr
 v
 eg
 ef
 
 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 30.05.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více