Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 18.05.2018

Víme, co chceme a jdeme si za tím, říká Tomáš Čelůstka

Středočeši jsou nebezpeční nejen na silnicích, ale také na zeleném trávníku. Rozhodně to platí o týmu 1. FK Příbram, na jehož stadionu se pardubický tým představí v neděli po obědě. Hraje se od 13:15 hod. a náš celek má jasnou motivaci. Nejen o ní jsme si povídali s obráncem Tomášem Čelůstkou.


 

V neděli čeká na pardubický tým těžká prověrka. Jede do Příbrami, kde se střetne s domácím týmem, který je na druhé pozici v tabulce FNL a má jistý postup do nejvyšší soutěže. „Příbramský klub má obrovskou sílu, dokázal to už v létě. Po sestupu z ligy narychlo vytvořil mix mladých a zkušených hráčů, který je silný tak, že si hned vybojoval návrat do ligy,“ připomíná kvalitu donedávna tradičního účastníka 1. ligy pardubický obránce Tomáš Čelůstka.  

 

To ale cíle pardubického kolektivu nijak neponižuje. „Víme, že je to soupeř kvalitní. Respektujeme sílu Příbrami, ale chceme vyhrát a udržet si cenné třetí místo,“ připomíná hlavní cíl svůj, i svých spoluhráčů. Středeční výhra nad Budějovicemi totiž Pardubáky vrátila na tuto skvělou pozici. „V každém případě myslím, že diváky čeká dobrý zápas.“

 

U Tomáše Čelůstky se pochopitelně nabízí otázka, zda je motivován také tím, že Příbram se ještě pere s „jeho“ Opavou o celkové prvenství v soutěži. „Samozřejmě, stále jsem hráčem Opavy a svým výkonem budu chtít i jí pomoci. Ale teď oblékám dres Pardubic a myslím hlavně na to, s klukama chceme vybojovat třetí místo.“

 

Jak velký úspěch by to byl, prozradil v kabině svému týmu trenér Krejčí. „Říkal nám, že můžeme dosáhnout nejlepšího umístění pardubického fotbalu za posledních 45 let,“ prozradil Čelůstka. „Máme v tom správnou motivaci a jdeme si za svým cílem. Nervózní z toho nejsme, je to pro nás spíš motivace. Víme, co chceme,“ říká 26 letý obránce.

 

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 18.05.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více