Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 15.05.2018

Padne po dvou letech v utkání s Jihočechy gól?

Ve středu 16. května 2018 přivítáme na domácím trávníku soupeře zvučného jména. Dorazí totiž Dynamo České Budějovice a pokud článek dočtete do konce, asi vás překvapí, jak málo v našich vzájemných zápasech padá branek. Ale to se logicky musí jednou zlomit a vy „musíte“ být u toho!


banner

 

 

Na jihu Čech jsme hráli zkraje listopadu za umělého osvětlení a trenéři si ten zápas dobře pamatují. „Na podzim jsme v Budějovicích hráli bez branek a za bod jsme byli rádi, domácí byli lepším týmem,“ vzpomíná na duel, z něhož si Pardubice odvezly bod, trenér Jiří Krejčí. „Pamatujeme si, jak nás zlobil hbitý Mashike Sukisa. Ale hra Budějovic není jen o něm,“ upozornil.

 

Během zimní přestávky Jihočeši mocně posilovali, ze zahraničního angažmá se jim vrátil Nitrianský, kádr posílil mj. i mladí hráči Jan Vondra a Filip Hašek. Prvního z nich si možná pamatujete i z pardubického dresu. „Budějovický klub má velmi dobře sestavený kádr, je v něm znát mix zkušených fotbalistů a dravého mládí,“ chválí pardubický lodivod středečního soupeře.

 

Po nedělní prohře ve Varnsdorfu se v úterý již zdála být nálada v pardubické kabině dobrá. „Pokud chceme skončit třetí, musíme se o to porvat. A třetí nebudeme, pokud nebudeme vyhrávat. Teď ve středu proto bereme jenom tři body,“ bojovně hřímá pardubický trenér.  

 

Trenér Krejčí zmiňoval, že na podzim se hrálo v Budějovicích bez branek. Ale kdyby jen na podzim. Bez branek se hrálo i loni na jaře. A předtím na podzim taky. Zkrátka: poslední gól v utkání Pardubic a Budějovic padl téměř přesně před dvěma roky, 17. května 2016 jsme na Vinici vyhráli 2:0 po trefách Fouska a Kováře! Od té doby skončila tři utkání remízou 0:0…

 

Bezgólová měření sil ale nemohou trvat věčně a tak se na středeční zápas 28. kola Fortuna národní ligy přijďte na Vinici podívat. Výkop utkání je v 17:00 hod. a naši hráči budou vděční za vaši podporu!

 

VSTUPENKY K UTKÁNÍ PROTI ČESKÝM BUDĚJOVICÍM KOUPÍTE ZDE

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 15.05.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více