Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-10 (2013) | 30.04.2018

Turnaj Františkovy Lázně.

Doplněn odkaz na fotky.


Sestava: Čvančar, Hilbert, Holčapek, Jeřáb, Kosina, Novotný, Průša, Tomášek, Tupec, Valeš, Zetek.

Základní skupina: FK-Sparta Praha 0:4, FK-FC Grimma 1:0, FK-Junior Chomutov 4:0, FK-Karlovy Vary 5:1. 2 místo ve skupině.

Skupina 6-10: FK-Junior Strakonice 1:0, FK-FC  Augsburg 1:1, FK-Interstar Sibiu 1:1, FK-FK Jablonec 3:0.

Umístění: 1.Hertha BSC, 2.FC Hradec Králové, 3.Borussia Berlín, 4.Sparta Praha, 5.FK Kladno, 6.FK Pardubice, ……………………………………………………………25.

Turnaj jsme začínali pěkně zostra, zápasem se Spartou Praha. Bohužel smolný vlastní gól a zbytečná chyba v rozehrávce ovlivnila průběh utkání a další dvě branky znamenaly krutou prohru. Ta bohužel zásadně ovlivnila možnost bojů o medaile! Proti Grimmě to již bylo daleko lepší. Vstřelili jsme gól a měli i další možnosti. Ty však zůstaly nevyužity a hubenou výhru zachraňoval dnes výborně chytající Tomáš. Další dva duely to již byl fotbal, který se musel líbit. Kluci hráli s velkým nasazením, dokázali se prosadit individuálně i pěkně kombinovali. Celkový zisk devíti bodů stačil na boj o 6-10 místo.

V úvodním utkání skupiny jsme porazily Strakonice, brankou v posledních vteřinách. Ovšem soupeře se nám dařilo přehrávat a kluci neproměnily několik jasných šancí. Zato s Augsburgem to byla jiná liga! Celý zápas měli Němci ve vlastní režii a hráli opravdu parádně. Ovšem naše bojovnost, kus štěstí, Tomáš v brance a nádherná dalekonosná střela Leoše (dnes jich bylo několik)z trestného kopu znamenala zisk cenného bodu. Další duel skončil spravedlivou remízou. A na závěr nás čekal Jablonec. I přes prořídlou sestavu o dva zraněné hráče, to byla paráda. Výsledek utkání byl zasloužený a odpovídal průběhu hry.

Za dnešní výkon si všichni hráči zaslouží opravdu pochvalu. Šesté místo v tak náročném turnaji není špatné. Jen je škoda úvodní prohry, lepší by bylo hrát o medaile! Velmi nerad chválím jednotlivce, protože fotbal je kolektivní sport, ale dnes učiním výjimku.

Poděkování zaslouží tito hráči:  Čvančar, Hilbert, Holčapek, Jeřáb, Kosina, Novotný, Průša, Tomášek, Tupec, Valeš a Zetek!

Velký dík opět patří našim fanouškům za povzbuzování a podporu. A Michalovi za zařízení pěkného ubytování pro celý tým a rodiče!

Fotky: https://kada31.rajce.idnes.cz/Turnaj_Frantiskovy_lazne/


(Autor: Kvapil Martin | Datum: 30.04.2018 | Zdroj fotky: )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více