Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 12.04.2018

Body ztracené doma musíme vybojovat venku, říká Martin Šejvl

Pilíř pardubické obrany Martin Šejvl se s námi lehce ohlédl za nedělním zápasem proti Opavě, ale především už vyhlíží páteční duel na znojemském trávníku. Naši hráči se totiž u bývalého účastníka nejvyšší soutěže představí už v pátek navečer (16:30 hod.).


V nedělním utkání jste hlídali dva špičkové koncové hráče, Smolu a Kuzmanoviče. Jak těžké bylo strážit tak zkušené protivníky?

Je to těžké, nepříjemné, ale myslím, že jsme si s tím poradili, až na jednu chybu v úvodu druhého poločasu. Ale nemyslím si, že by tihle dva nějak výrazně převyšovali ostatní.

 

Už přebolela nedělní prohra, která přišla po výborném výkonu celého týmu?

Je to pryč, musíme se dívat dopředu, v pátek nás čeká další zápas. Je to za námi, ale určitě to mrzelo, úspěch byl hodně, hodně blízko…

 

Znojmo není soupeř, na kterého by se nám příliš dařilo. Co míníš o tomto protivníkovi?

Moc se nám proti nim nedaří. Na podzim jsme doma Znojmu podlehli 0:1, když jsme byli po většinu zápasu lepší, jenže opět rozhodlo, že jsme nedali gól. V pátek na jih Moravy pojedeme odhodlaně, věříme, že budeme nebezpeční a gól jim tentokrát vstřelíme.

 

Na znojemském stadionu jsi několikrát hrál, jak se na tamním trávníku cítíš?

Hraje se mi tam dobře, jako na většině druholigových stadiónů. Domácí hrají zajímavý systém, jsou nepříjemní. Jsme připraveni vyrovnat se s tím a bude to o tom, co na hřišti předvedeme.

 

V dresu soupeře nastupují dva hráči, které dobře znáš - Honza Javůrek a Tomáš Pospíšil. Je pro tebe zápas trochu jiný tím, že proti tobě stanou kamarádi?

Je to o dost zajímavější, když vidíš v dresu soupeře známé tváře… Hodně se na ně těším, oba v posledních zápasech hráli, tak asi nastoupí i proti nám. Ale věříme, že si je pohlídáme a vyhrajeme.

 

Čekají nás dva zápasy na hřištích soupeřů, ve Znojmě a za týden na Žižkově. Uvědomujete si, jak těžká utkání jsou před vámi?

Je to tak. Tabulka je hodně vyrovnaná a každý bod se bude počítat. Chceme přivést co nejvíc bodů z venku, protože si uvědomujeme, že jsme doma ztratili, byť po výborném výkonu. Ale tak to někdy ve fotbalu bývá. Teď pojedeme dvakrát ven a ty body budeme chtít získat zpátky.  

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 12.04.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více