Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 30.03.2018

Chceme uspět, nejlépe za tři body, říká trenér Krejčí

V neděli v 15:00 hod. odstartuje další utkání pardubického týmu ve Fortuna národní lize. Souboj na trávníku v Sokolově bude dalším pokusem připsat si první jarní výhru a trenér Jiří Krejčí věří, že Pardubáci si na body sáhnou.


Prohra z derby je už dávno pryč. „Možná si na to kluci vzpomněli zkraje týdne, ale v průběhu soutěže se musíte soustředit na další zápas, nemá cenu se v tom babrat,“ vysvětlil pardubický trenér. „Něco jsme klukům pustili na videu, ale už koukáme dopředu.“  

 

Cíl pro nedělní odpoledne je jasný. „Je to jako vždy, chceme uspět, bodovat, nejlépe za tři body. Čekáme, jako vždy se Sokolovem, velký sportovní boj,“ připomněl, že se Západočechy je to většinou tuhá bitva. Jako ta loňská, březnová, ve které jsme dokázali Petráňovým gólem vyhrát 1:0. „Pro soupeře nedopadl dobře minulý zápas v Táborsku, prohrál 1:5. Ale nepochybně si z toho domácí vezmou poučení a čeká nás složité utkání.“

 

V průběhu týdne hlásilo několik hráčů pardubické sestavy jiný, než stoprocentní stav. A ne všichni jsou v pořádku několik desítek hodin před dalším zápasem. „Máme v ohrožení dva hráče, uvidíme, zda se do neděle dají dohromady,“ doufá ve zlepšení Jiří Krejčí.

 

Tým čeká v příštích osmi dnech trojice zápasů. Kromě nedělního i středeční s Vítkovicemi a o čtyři dny později souboj s Opavou. „My nemáme moc možností nějak točit sestavu, čili věříme tomu, že jsme kondičně dobře připravení a zvládneme to. I v tom užším počtu, které teď díky zraněním máme,“ věří svému kádru.

 

V pátek se hráči A-týmu vydali na Vinici, kde drželi palce pardubické rezervě

f


(Autor: Radek Klier | Datum: 30.03.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více