Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 19.03.2018

Novinářské akreditace pro utkání Pardubice - Hradec

Protože kapacita novinářských míst na hlavní tribuně pardubického stadionu Pod Vinicí je omezená, bude pro odložené utkání 17. kola FNL proti FC Hradec Králové (24.3.2018 od 10:15) platit jiný režim, než při "běžných" zápasech.


banner

 

Novinářské akreditace vydané klubem FK Pardubice na sezónu 2017/2018 (fialová karta) zůstávají v platnosti a opravňují držitele ke vstupu do prostor stadionu. Vzhledem k omezené kapacitě míst k sezení na novinářských místech budou pro utkání proti Hradci vydány SPECIÁLNÍ KARTY opravňující k obsazení konkrétního místa na tribuně. Půjde o tradiční místa, využívaná novináři i při FNL bez této speciální karty však nebude na konkrétní místa nikdo vpuštěn.

 

Pro novináře, kteří nebudou držiteli této karty, bude vyhrazen prostor mezi střídačkami obou klubů. Obě tyto skupiny pochopitelně mají přístup do Press místnosti, která se pro tento zápas (z důvodu lepšího komfortu) přesune do hlavní tribuny, do 2. patra (bude zřetelně značeno).

 

Pro fotografy rovněž platí, že mohou využít akreditace vydané na celou sezónu. V Press centru (2. patro uvnitř tribuny) je nutné si vyzvednout rozlišovací vestu. Případné další pokyny k pohybu po hrací ploše dostanou přímo v Press centru.

 

Novináři (a fotografové, či zástupci dalších médií), kteří nemají celoroční akreditace vystavené FK Pardubice si o jednorázovou akreditaci mohou požádat na mailové adrese radek.klier@fotbalpardubice.cz

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 19.03.2018 | Zdroj fotky: )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více